Ilman's Web Album
ahmad, ashraf, ilman
By: Ahmad Ilman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 5-Jan-2007 15:36 Email | Share | | Bookmark
Aidil Adha in Perak and Kedah

Assalamualaikum...
Dah lama betul nampaknya ana tak tulis apa2 entry kat Fotopages ni... xpe... hari ni eden nak tulis about my Aidil Adha in Perak and Kedah.
Actually tujuan kami ni ke Kedah nak hantar abg Jimmy yang diterima masuk ke UiTM Kedah, yang terletak di Sg Petani. B4 that, kami bermalam di rumah Makndak, Ipoh, for two nights. Macam2, tengok cerita hantu, main komp, PS2, pergi Tanjung Rambutan, Hospital Bahagia, huh... mcm semua kat Perak bak explore...
2/1 tu pergilah kami ke Sg Petani, dimana dengan minyak yg sedikit. Malas nak citer kat sini, korang tanya ana sendiri la... Huhu... last day of holiday... and we're in Kedah... huhuhu...
Anyway, sini ada beberapa gambar yang sempat dirakamkan. Ada lagi, kalau ada kesempatan ana upload lagi.
Wsalam...


Monday, 11-Dec-2006 11:23 Email | Share | | Bookmark
My friends...

My Best Friend Hashimi
Rafiq Asyraf
Luqman & Thaqif
View all 6 photos...
My friends!!!


Monday, 11-Dec-2006 10:34 Email | Share | | Bookmark
My Photographic Images...

Bougainvilla at Makngah's house...
A flower at Cameron Highlands
Photoshop power
View all 8 photos...
These are some of my photographic images I photographed throughout the year. Enjoy!!!


Monday, 11-Dec-2006 00:08 Email | Share | | Bookmark
Terengganu... 29/11 - 2/12

Keboringan perjalanan...
Monsoon Cup
Ahmad Syauqi...
View all 7 photos...
Mmm... ader la beberapa hari tue yg eden ni ngan family gi balik kampong... nun di Terengganu Kito... sini ader bbrp pix yang sempat dirakamkan di saner...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net